Search terpollari udhetar YouTube Channels in YouTube Search Engine

 
 • Hoxhë Omer Bajrami
  Influencer’s URL has been copiedHoxhë Omer Bajrami
  • farefisnore
  • xhamia
  • bajram
  • 14.73RBSubscribers
  • 1,346Videos
  • 7.12JTViews

  Kanali zyrtarë i hoxhës së nderuar Omer Bajrami në YouTube (Ndalohet ngarkimi i videove nëpër kanale tjera, ndërsa lejohet dhe pëlqehet shpërndarja e videove vetëm nga kanali jonë zyrtarë.) Hoxhë Omer Bajrami është i lindur në vitin 1985 në Saraj të Shkupit. Mësimet fillestare i mori para prindit të tij, Dr. Zekerija Bajrami, ndërsa në vitin 1995 filloi hifzin e Kur’anit para hoxhës së tij Mahmud Asllani, të cilin e përfundoi në vitin 1997. Më pas, në vitin 1999 ai u regjistrua në medresenë e mesme “Alaudin” në Prishtinë, të cilën e përfundoi me sukses në vitin 2003. Pas kryerjes së medresesë, mësimet i vazhdoi në Kajro – Egjipt. Derisa në shtator të vitit 2009, përfundoi studimet dhe diplomoi në drejtimin e përgjithshëm të mësimeve Islame. Pas përfundimit të studimeve, ai filloi angazhimin e tij, për t’i ftuar njerëzit në rrugën e pastër islame. Shpresojmë që Allahu (azzevexhel) t’u jep sinqeritet dhe sukses të gjithë atyre që mundohen për përhapjen e fesë Islame. Amin

  Tingkat kecocokan
  100.0%
  Est.Eksposur
  1.5K
1
Tim NoxInfluencer

Untuk kerjasama, produk ataupun saran, silakan meninggalkan pesan, kami akan membalas Anda segera.

Pertanyaan oleh facebook
(direkomendasikan)