Search gezuar YouTube Channels in YouTube Search Engine

 
 • AMOLtv
  Influencer’s URL has been copiedAMOLtv
  • gezuar 2019/2020
  • WWW.AMOL.TV
  • HAJGARE HUMOR ARGETIM SHQIP
  • 36.45RBSubscribers
  • 205Videos
  • 60.94JTViews

  Kanali zyrtar i AMOLTV. Të gjitha të drejtat e materialeve të publikuara i takojnë AMOLTV, të cilat janë të mbrojtura ligjërisht. Website: www.amol.tv Second YouTube Channel: www.youtube.com/user/TVAmol Phone / Telefoni: +383 44 163 114 Email: *** Tags: #amoltv #amolproduction #amolfilms #amolmusic #amolsocial AMOL është një shërbim televiziv i themeluar në 19 Maj 2009 në Prishtinë, Kosovë. Synimi i këtij mediumi është zhvillimi i kulturës, artit dhe kinematografisë Shqiptare, dhe promovimi i saj në diasporën Shqiptare. Sot AMOL ka një ekip profesional të cilët kanë prodhuar mbi 200 filma dhe 430 videoklipe muzikore. Disa prej prodhimeve të këtij institucioni medial janë “Vakti e Han Kashtën”, “Ujqit”, “Tigrat”, “Azemi”, etj. Shërbimi transmetohet në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Shtetet e Bashkuara dhe Europë. Me plotë kompetencë besojmë që jemi udhëheqës të kësaj industrie, dhe vazhdojmë të ofrojmë prodhimet tona kinematografike dhe muzikore vendit tonë.

  Tingkat kecocokan
  100.0%
  Est.Eksposur
  214.9K
 • ProduksioniLabia
  Influencer’s URL has been copiedProduksioniLabia
  • kenge dasmash
  • Fahrush Azemi - Je gjithcka që kam
  • kosova
  • 27.96RBSubscribers
  • 1,676Videos
  • 52.88JTViews

  Kanali zyrtar i produksionit Labia (c)

  Tingkat kecocokan
  82.9%
  Est.Eksposur
  66.6K
 • Ermal Fejzullahu
  Influencer’s URL has been copiedErmal Fejzullahu
  • Ermali Ledri Lumi
  • spoti i ri
  • kosovo
  • 38.39RBSubscribers
  • 73Videos
  • 38.08JTViews

  Kanali i vetëm zyrtar i Ermal Fejzullahu-t i cili menaxhohet nga kompania ONIMA. Të gjitha të drejtat e videove të publikuara i takojnë Ermal Fejzullahu-t, të cilat janë të mbrojtura ligjërisht. Videot nga ky kanal nuk mund të kopjohen, të gjithë shkelësit e të drejtave do të ndjeken penalisht sipas dispozitave ligjore në fuqi. Për çdo informacion të mëtejshëm kontaktoni në adresat e mëposhtme: ONIMA:\*** © 2017 ONIMA. All Rights Reserved

  Tingkat kecocokan
  81.0%
  Est.Eksposur
  778.6K
 • AmolTV
  Influencer’s URL has been copiedAmolTV
  • fatos koka
  • ujqit humor
  • fejesa
  • 13.59RBSubscribers
  • 360Videos
  • 16.58JTViews

  The first channel : https://www.youtube.com/user/AMOLtv Connect with AMOLtv: ►Facebook: https://www.facebook.com/tv.amol/ ►Instagram: https://www.instagram.com/amol.tv/ ►Web: www.amol.tv ► Contact: +383 44 163 114 ► Email: *** Connect with James Fetahu ►Instagram: https://www.instagram.com/james_fetahu/ ►Facebook page: https://www.facebook.com/JamesFetahu/ ►Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=1212666759 © ℗ AMOL TV All Rights Reserved

  Tingkat kecocokan
  79.6%
  Est.Eksposur
  2.0K
 • VDsounds
  Influencer’s URL has been copiedVDsounds
  • tymi
  • kosovo
  • naser mitrovica
  • 48.73RBSubscribers
  • 45Videos
  • 37.73JTViews

  Kanali i vetëm zyrtar i VDsounds i cili menaxhohet nga kompania ONIMA. Të gjitha të drejtat e videove të publikuara i takojnë VDsounds, të cilat janë të mbrojtura ligjërisht. Videot nga ky kanal nuk mund të kopjohen, të gjithë shkelësit e të drejtave do të ndjeken penalisht sipas dispozitave ligjore në fuqi. Për çdo informacion të mëtejshëm kontaktoni në adresat e mëposhtme: ONIMA:\*** © 2019 VDsounds. All rights reserved

  Tingkat kecocokan
  76.1%
  Est.Eksposur
  181.6K
 • MaxProductionAL
  Influencer’s URL has been copiedMaxProductionAL
  • tingujt amel
  • arselinda
  • po folin
  • 543.26RBSubscribers
  • 87Videos
  • 505.9JTViews

  Max Production is a full service media production company.It is a conceptual design firm and marketing think tank that specializes in idea development, storytelling, brand production for film and television. Contact Info Phone +355 68 20 69 388 Email *** Website http://www.maxproduction.net/

  Tingkat kecocokan
  74.3%
  Est.Eksposur
  4.8M
 • EUROLINDI & ETC
  Influencer’s URL has been copiedEUROLINDI & ETC
  • kenge dasmash
  • gazmend rama ma dukat se dukati
  • kosova
  • 188.88RBSubscribers
  • 2,961Videos
  • 388.48JTViews

  Produksioni Muzikor "Eurolindi", është themeluar më: 05.01.1995, dhe që nga ajo ditë ne gjithmonë kemi punuar, punojmë dhe do të punojmë në të mirë të muzikës shqiptare dhe në të mirë të muzikdashësve... Produksioni ynë dhe i juaji "Eurolindi", deri më sot ka prezantuar tek ju mbi 500 albume dhe mbi 100 dvd, të kualitetit kulminant. Kur kemi partnerë të mrekullueshëm si Elkos dhe Etc, kur kemi bashkëpunim me emrat më të mëdhenjë të estradës, mbi të gjitha kur kemi një audiencë të mrekullueshme siq jeni ju që na perkrahëni , si të mos jemi lider te pakrahasueshëm dhe sit ë mos njihemi si "Më i miri me më të mirët ... Faleminderit që jeni me ne...

  Tingkat kecocokan
  73.9%
  Est.Eksposur
  25.1K
 • Studio StarHD
  Influencer’s URL has been copiedStudio StarHD
  • Buqja
  • Sero Sermin
  • Djemail
  • 19.57RBSubscribers
  • 780Videos
  • 16.89JTViews

  Tingkat kecocokan
  73.8%
  Est.Eksposur
  19.2K
 • DJ Gimi-O
  Influencer’s URL has been copiedDJ Gimi-O
  • Trending
  • Potpuri
  • german
  • 54.34RBSubscribers
  • 20Videos
  • 20.14JTViews

  Finest Albanian Sound by DJ Gimi-O

  Tingkat kecocokan
  67.9%
  Est.Eksposur
  1.0M
 • Eurolindi
  Influencer’s URL has been copiedEurolindi
  • 7 dite
  • kosova
  • muzik shqip
  • 82.59RBSubscribers
  • 2,027Videos
  • 144.76JTViews

  Produksioni Muzikor "Eurolindi", është themeluar më: 05.01.1995, dhe që nga ajo ditë ne gjithmonë kemi punuar, punojmë dhe do të punojmë në të mirë të muzikës shqiptare dhe në të mirë të muzikdashësve...\r \r Produksioni ynë dhe i juaji "Eurolindi", deri më sot ka prezantuar tek ju mbi 500 albume dhe mbi 100 dvd, të kualitetit kulminant.\r \r Kur kemi partnerë të mrekullueshëm si Elkos dhe Etc, kur kemi bashkëpunim me emrat më të mëdhenjë të estradës, mbi të gjitha kur kemi një audiencë të mrekullueshme siq jeni ju që na perkrahëni , si të mos jemi lider te pakrahasueshëm dhe sit ë mos njihemi si "Më i miri me më të mirët ...\r \r Faleminderit që jeni me ne...

  Tingkat kecocokan
  62.5%
  Est.Eksposur
  11.8K
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Tim NoxInfluencer

Untuk kerjasama, produk ataupun saran, silakan meninggalkan pesan, kami akan membalas Anda segera.

Pertanyaan oleh facebook
(direkomendasikan)