Hoxhë Omer Bajrami YouTube Channel Analytics and Report

Hoxhë Omer BajramiDasbor YouTube Stats & Analytics Ekspor

Tanggal Upload: 2020-10-01 21:15:39Menghitung
 • Subscribers

  19.2RB 
 • Total ditonton

  7.68JT  0.05%
 • Video ditonton rata-rata 

  1.28RB  1.34%
 • Total Video

  1.14RB 
Ranking Subscribers
764,723rd ( Top 5.7% )
153,416th ( Top 2.1% )
NoxScore
Perkiraan Penghasilan
Rp 247.8RB  (Setiap Video)
Perkiraan Penghasilan(Bulanan)
Rp 577.62RB-Rp 4.63JT
Lembar Data Saluran YouTube
7 hari14 hari30 hari
Data Riwayat Pelanggan  (Terbaru 1 Tahun)
Total
Kiat: YouTube hanya menampilkan tiga digit jumlah pelanggan, sehingga kurva memiliki beberapa perubahan
Subscribers Tonggak Sejarah

2016-09-09

2018-03-22

Data Riwayat Tampilan  (Terbaru 1 Tahun)
HarianTotal
Views
7 hari30 hari
Pertumbuhan Subscriber dalam 7 hari terakhir: Pertumbuhan Subscriber pada 7 hari yang lalu:
Diperkirakan Usia Pemirsa & Jenis Kelamin
Perkiraan Geografi Pemirsa
Rata-rata interaksi dari
30 video terbaruVideo selama 30 hari terakhir
Avg.Views0
Video paling banyak dilihat dari Channel Youtube Hoxhë Omer Bajrami Channel YouTube
Video terbaru dari Hoxhë Omer Bajrami Channel YouTube
Sumber datanya adalah data publik media sosial. Jika Anda tidak ingin menampilkan data saluran, silakan hubungi kami untuk menghapus [email protected]
Channel Belum Diverifikasi Anda akan mendapatkan hak istimewa berikut,setelah sertifikasi selesai1.Data channel Anda akan diperbarui setiap hari.2.Kami akan merekomendasikan lebih banyak sponsor berkualitas tinggi untuk Anda Verifikasi Channel Saya
Hoxhë Omer Bajrami

Bergabunglah

2013-01-21

Area

Lainnya 

Bahasa

Albania 

Berlangganan
Tag Channel
Introduksi
Kanali zyrtarë i hoxhës së nderuar Omer Bajrami në YouTube

(Ndalohet ngarkimi i videove nëpër kanale tjera, ndërsa lejohet dhe pëlqehet shpërndarja e videove vetëm nga kanali jonë zyrtarë.)

Hoxhë Omer Bajrami është i lindur në vitin 1985 në Saraj të Shkupit. Mësimet fillestare i mori para prindit të tij, Dr. Zekerija Bajrami, ndërsa në vitin 1995 filloi hifzin e Kur’anit para hoxhës së tij Mahmud Asllani, të cilin e përfundoi në vitin 1997. Më pas, në vitin 1999 ai u regjistrua në medresenë e mesme “Alaudin” në Prishtinë, të cilën e përfundoi me sukses në vitin 2003. Pas kryerjes së medresesë, mësimet i vazhdoi në Kajro – Egjipt. Derisa në shtator të vitit 2009, përfundoi studimet dhe diplomoi në drejtimin e përgjithshëm të mësimeve Islame.

Pas përfundimit të studimeve, ai filloi angazhimin e tij, për t’i ftuar njerëzit në rrugën e pastër islame. Shpresojmë që Allahu (azzevexhel) t’u jep sinqeritet dhe sukses të gjithë atyre që mundohen për përhapjen e fesë Islame. Amin
Tim NoxInfluencer

Untuk kerjasama, produk ataupun saran, silakan meninggalkan pesan, kami akan membalas Anda segera.

Pertanyaan oleh facebook
(direkomendasikan)